Zo werken we aan Reaal! - Voetbalvereniging Reaal Dronten

Zo werken we aan Reaal!

Zo werken we aan Reaal!

Allemaal achter Reaal! Dat betekent dat we niet met commissies werken, maar ook voor de organisatie van onze vereniging werken we samen in teams. Onze vereniging runnen we samen. Om onze leden te kunnen laten voetballen vinden we het belangrijk dat iedereen betrokken is bij de organisatie. Vrijwillig iets bijdragen aan de club moet vooral leuk zijn, bij je passen en een vrije keuze zijn in tijd.

Hieronder kun je lezen welke teams er zijn en op de buttons in de balk ga je naar de details van het team.

Vrijwilligersteam

      Ondersteunend team (Ledenadministratie, kleding, contracten)

      Commercieel team (Sponsoren, netwerk, speciale acties)

Ieder lid is minimaal eens per seizoen betrokken bij vrijwilligerstaken voor de club. Bij Reaal kun je kiezen. Niet alleen voor je interessegebied, maar ook voor je beschikbaarheid:
Regelmaat
Met deze keuzemogelijkheid bedoelen we: je wilt onderdeel uitmaken van het gekozen team omdat een taak die regelmatig voorkomt je interesse heeft. Je vind het leuk om minimaal 1x per maand, naar eigen tijdsinvulling hiermee bezig te zijn. 
Flex
Met deze keuzemogelijkheid bedoelen we: je wilt voor het gekozen team af en toe, maar minimaal eens per seizoen, iets betekenen, en een seintje ontvangen op een moment dat er hulp gevraagd wordt.  


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!