Nieuws van de Selectie - Voetbalvereniging Reaal Dronten

Nieuws van de Selectie

Nieuws van de Selectie

Vacature: Trainer 2e elftal

27 februari 8:45  Voor het seizoen 2023/2024 is de Technische Commissie van sv Reaal Dronten voor het tweede elftal op zoek naar een TRAINER M/V Het 2e elftal van de vereniging, dat uitkomt in de 3e klasse Oost, is een team met veel jonge spelers. We zoeken dan ook een gedreven trainer-coach die de uitdaging oppakt om dit team als geheel, maar ook de individuele speler, naar een hoger niveau te brengen. Het doel is spelers te begeleiden in hun groei en ontwikkeling naar de volgende stap; het eerste elftal. Ook spreekt de vereniging de ambitie uit om met het tweede elftal te promoveren naar de tweede klasse. meer »


Yargan en Kamphorst ook volgend seizoen weer bij SV Reaal

2 februari 6:15  Afgelopen zomer is Reaal een nieuwe fase begonnen met 2 hoofdtrainers, Barry Kamphorst en Burak Yargan. Reaal doet dit seizoen bovenin de 4e klasse mee en strijdt nog volop om promotie.meer »


Wedstrijdtijd Wythmen-Reaal gewijzigd naar 13:00

1 december 9:30  Zaterdag 3 december speelt Reaal 1 de wedstrijd tegen Wythmen om 13:00 uur ipv 14:30, op Sportpark de Elshof in Zwolle. In verband met de wedstrijd van Oranje tegen USA, die om 16:00 is.meer »


Reaal zet in op verdere ontwikkeling vlaggenschip met videoanalyse

19 november 10:45  Reaal Dronten breidt de faciliteiten rondom de ontwikkelingen van het vlaggenschip verder uit. Om spelers en prestaties te verbeteren wordt bij de wedstrijd tegen HTC op 19 november met videoanalyse van de wedstrijden gestart.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!