Nieuws van de Selectie

Nieuws van de Selectie

Selectienieuws; bestaande potentie en kwaliteit wordt versterkt door nieuwe spelers

16 juni 13:30  SV Reaal heeft de selectie voor komend seizoen compleet. De groep voor selecties A en B bestaat uit 37 spelers, waarvan 20 Reaalisten. Deze krijgen versterking van maar liefst 17 nieuwe spelers.meer »


Ambities moeten waarheid worden: Kamphorst en Yargan nieuw trainersduo Reaal, ook Doufikar aan boord

27 mei 19:15  Barry Kamphorst en Aziz Doufikar versterken komend seizoen de technische staf van Reaal's vlaggenschip. Samen met trainer Burak Yargan stellen zij zich als doel zo snel mogelijk te promoveren en de komende jaren een stabiele 3e klasser te worden.meer »


Debtt Group nieuwe hoofdsponsor Reaal Dronten

11 mei 12:15  Reaal heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden in Debtt Group. De komende 3 jaar gaan de voetbalvereniging in Dronten-West en het bedrijf een samenwerking aan. Debtt Group en Reaal zien kansen in het partnerschap, naast het traditionele karakter van een sponsorcontract. meer »


Reaal Dronten gelooft in verdere groei onder Burak Yargan en gaat door met de trainer

31 december 13:00  Voetbalvereniging Reaal Dronten wil verder met Burak Yargan. Het contract van de trainer bij de zaterdag vierdeklasser wordt met een vierde seizoen verlengd. De club is tevreden over de ontwikkeling die Yargan laat zien met het elftal. Voorzitter Vincent Zaal : “We zien dat de trainer mooie stappen zet met de jonge groep, hij past onze eigen jeugd in en dat is de weg die de club wil volgen in de ambitie om naar de 3e klasse te groeien. “ Trainer Burak Yargan heeft een jonge, talentvolle ploeg. Overwegend Dronter spelers, waarvan ook nog eens het grootste gedeelte uit de eigen jeugd. Ze speelden een goede voorbereiding, met successen tegen sterke tegenstanders. Ook de competitie werd voortvarend gestart en zoals het bij een jonge ploeg hoort, waren er natuurlijk ook mindere wedstrijden. Het bestuur heeft er vertrouwen in met Yargan bovenaan te kunnen blijven mee doen en mogelijk zelfs een periode titel te kunnen pakken. “Dit seizoen heb ik een nieuwe speelwijze geïmplementeerd. Dit heeft de nodige veranderingen met zich mee gebracht, zowel in het team als in de manier waarop we spelen. Ik zie veel potentie in de spelersgroep, dat is voor mij de hoofdreden om door te gaan, mijn/onze doelen zijn nog niet bereikt.” aldus Burak Yargan. De club is de komende weken nog in gesprek met de overige staf van de selectie.


Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!