Nieuws van de Selectie - Voetbalvereniging Reaal Dronten

Nieuws van de Selectie

Nieuws van de Selectie

Sterker in Sport nieuwe partner SV Reaal

10 september 10:45  Vanaf dit voetbalseizoen bundelen Sterker in Sport en Reaal de krachten, ten behoeve van educatie en specialistische begeleiding rondom blessures. Zowel bij de selectie als de jeugd gaat Claudia Wesseling, eigenaresse van Sterker in Sport, aan de slag om voetballers, ouders en trainers meer bewust te maken van de wijze waarop blessurepreventie een vast onderdeel kan zijn bij het voetballen.meer »


Voorbereiding in volle gang, oefenprogramma aangepast

21 augustus 19:15  Het voorbereidingsprogramma is losgebarsten; naast trainen en een speciaal ingericht programma rondom fitheid zijn er natuurlijk ook de oefenwedstrijden. Hieronder het wedstrijd programma met aanpassingen per 20 augustus.meer »


Selectienieuws, terugblik seizoen en vooruitblik 2023/2024

20 juni 19:45  Het seizoen zit erop. We blikken terug op een enerverende voetbalperiode, waarbij groei, ontwikkeling en ambitie centraal stonden voor Reaal 1, staf en vereniging. Met een grotendeels nieuwe groep spelers en staf behaalden we een periodetitel en speelden we na 7 jaar weer nacompetitie om promotie. Een bijzondere prestatie, om een nieuw team te ontwikkelen, elkaar te leren kennen en tegelijkertijd in staat te blijken deze eindresultaten te behalen. We kijken positief vooruit naar het volgend seizoen, waarbij de doorontwikkeling van het elftal en de ambitie voor promotie naar de 3e klasse bovenaan de prioriteitenlijst zullen staan. Met een zwaardere 4e klasse in het verschiet, hopen we op een mooie competitie indeling waarbij het voetballend vermogen van Reaal 1 nog meer tot uiting mag komen. meer »


SV Reaal behaalt ticket voor de nacompetitie

29 mei 23:15  Met een periodetitel op zak en een keurige vierde plek in de ranglijst, begint het vlaggenschip van de 4e klasser Reaal Dronten aan het aansluitende avontuur. Op dinsdag 30 mei om 20:00 staat de eerste ronde van de nacompetitie op het programma. Ambitie deel 1. Na een seizoen van stabiel meedoen in de top van de vierde klasse oost, wacht de knock-out fase voor een ticket naar de felbegeerde promotie. Ambitie deel 2.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!