Opzeggen Lidmaatschap/Overschrijven - Voetbalvereniging Reaal Dronten

Opzeggen Lidmaatschap/Overschrijven

Opzeggen Lidmaatschap/Overschrijven

Opzeggen lidmaatschap

Aan het einde van ieder seizoen heeft iedere voetbalclub, zo ook Reaal Dronten, te maken met leden die hun lidmaatschap bij de club willen opzeggen, omdat zij stoppen met voetbal of naar een andere vereniging willen.

Opzeggen kan ALLEEN via het opzeggingsformulier. Dus NIET opzeggen bij de trainer, leider, bestuurs- of commissieleden of andere functionarissen maar bij de ledenadministratie! Doe je dat niet, dan wordt de afmelding niet verwerkt en blijf je lid. Dit houdt in dat ook nog  contributie verschuldigd is.

Bij afmelding na 30 mei brengen wij € 25,00 in rekening in verband met reeds gemaakte kosten aan de KNVB.

Overstappen naar een andere vereniging

Sinds januari 2016 worden geen overschrijvingsformulieren meer gebruikt. Wil je overstappen naar een andere vereniging? Ook dan geldt eerst schriftelijk afmelden bij de ledenadministratie zodat gecontroleerd kan worden of aan alle verplichtingen is voldaan. Als hieraan voldaan is, wordt toestemming verleend om over te stappen naar een andere vereniging. Afmelden in verband met het overstappen naar een andere vereniging is mogelijk tot de door de KNVB bepaalde datum ( elk jaar rond half juni.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!