Sponsornieuws

Sponsornieuws

Tuinmeubelland nieuwe sponsor Reaal Dronten

7 juni 9:30  Tuinmeubelland is de nieuwste sponsor van REAAL Dronten! Zij zullen met reclameborden zichtaabr zijn en bij een team op onze nieuwe tenues ! Van loungesets, lounge dining sets, tuinsets tot aan barbecues, parasols en vele accessoires. Of je nu een grote tuin hebt of een klein terras. Een groot budget of een kleine portemonnee. Voor iedereen is er wat leuks te vinden. Tuinmeubelland is ten slotte de tuinmeubelspecialist voor iedereen! Kijk voor de uitgebreide collectie op www.tuinmeubelland.nl of bezoek de mega store in Dronten!meer »


Nieuwe Bordsponsor - Van Oossanen

20 mei 8:30  We zijn blij weer een nieuwe sponsor aan te kunnen kondigen, van Oossanen zal zichtbaar zijn met een reclamebord op het sportpark. Zij zijn gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van alle voorkomende verhardingen, groenprojecten en overige terrein- en landschapsinrichtingen. Wij begeleiden onze opdrachtgever van intentie tot oplevering. Daarnaast is van Oossanen officieel terras & trends dealer van de regio. In de showtuin is volop tuininspiratie op te doen. Ze geven graag een passend advies. U kunt bij van Oossanen terecht voor tuintegels, keramische tegels, sierbestrating, tuinverlichting en meer. Kortom: volop inspiratie om van uw tuin een droomtuin te maken. meer »


Debtt Group nieuwe hoofdsponsor Reaal Dronten

11 mei 12:15  Reaal heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden in Debtt Group. De komende 3 jaar gaan de voetbalvereniging in Dronten-West en het bedrijf een samenwerking aan. Debtt Group en Reaal zien kansen in het partnerschap, naast het traditionele karakter van een sponsorcontract. meer »


Reaal Dronten zoekt nieuwe hoofdsponsor

24 januari 15:45  PV Systems stopt na 8 seizoenen als hoofdsponsor van sv Reaal Dronten. Volgende maand zal de club nog 57 zonnepanelen van de huidige hoofdsponsor plaatsen en PV Systems blijft met een andere invulling wel aan de club verbonden als sponsor. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!