Welkom bij Reaal!

Welkom bij Reaal!

Leuk dat je lid wilt worden van sv Reaal Dronten!  Hieronder kun je het aanmeldformulier invullen en versturen.

Na de aanmelding zal contact met je worden opgenomen voor een intake gesprek met de trainer, leider en/of coördinator, om allerlei praktische zaken te kunnen bespreken (trainingstijden, afberichten, kleding, e.d.). Tijdens dat gesprek zullen de overige noodzakelijke gegevens voor de ledenadministratie worden opgevraagd, als ook het overschrijvingsformulier of de pupillenverklaring.
Vanzelfsprekend is er in dit gesprek ook ruimte voor vragen, opmerkingen en suggesties.


Onze vereniging runnen we samen. We vinden het belangrijk dat onze leden naast het voetballen, ook worden betrokken bij de organisatie van de club.  Bijvoorbeeld om te helpen een feest of toernooi te organiseren, scheidsrechter te worden, of misschien wel trainer. Vrijwillig iets bijdragen aan de club moet vooral leuk zijn, bij je passen en een vrije keuze zijn in tijd. In het aanmeldformulier kun je zelf kiezen waar je meer over te weten wilt komen!


Aanmelden nieuwe leden


Onze vereniging runnen we samen. We vinden het belangrijk dat onze leden naast het voetballen, ook worden betrokken bij de organisatie van de club.  Bijvoorbeeld om te helpen een feest of toernooi te organiseren, scheidsrechter te worden, of misschien wel trainer. Vrijwillig iets bijdragen aan de club moet vooral leuk zijn, bij je passen en een vrije keuze zijn in tijd.


Hieronder kun je kiezen welk onderdeel jou het meest aanspreekt. Een vaste vrijwilliger van het door jou gekozen team zal contact met je opnemen om je te introduceren bij onze vereniging. 

Ieder lid is minimaal eens per seizoen betrokken bij vrijwilligerstaken voor de club. Bij Reaal kun je kiezen. Niet alleen voor je interessegebied, maar ook voor je beschikbaarheid:


Regelmaat


Met deze keuzemogelijkheid bedoelen we: je wilt onderdeel uitmaken van het gekozen team omdat een taak die regelmatig voorkomt je interesse heeft. Je vind het leuk om minimaal 1x per maand, naar eigen tijdsinvulling hiermee bezig te zijn. 


 


Flex


Met deze keuzemogelijkheid bedoelen we: je wilt voor het gekozen team af en toe, maar minimaal eens per seizoen, iets betekenen, en een seintje ontvangen op een moment dat er hulp gevraagd wordt.  


 


 * = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!