Welkom bij Reaal! - Voetbalvereniging Reaal Dronten

Welkom bij Reaal!

Welkom bij Reaal!

Leuk dat je lid wilt worden van sv Reaal Dronten!  Hieronder kun je het aanmeldformulier invullen en versturen.

Na de aanmelding zal contact met je worden opgenomen voor een intake gesprek met de trainer, leider en/of coördinator, om allerlei praktische zaken te kunnen bespreken (trainingstijden, afberichten, kleding, e.d.). Tijdens dat gesprek zullen de overige noodzakelijke gegevens voor de ledenadministratie worden opgevraagd, als ook het overschrijvingsformulier of de pupillenverklaring.
Vanzelfsprekend is er in dit gesprek ook ruimte voor vragen, opmerkingen en suggesties.


Onze vereniging runnen we samen. We vinden het belangrijk dat onze leden naast het voetballen, ook worden betrokken bij de organisatie van de club.  Bijvoorbeeld om te helpen een feest of toernooi te organiseren, scheidsrechter te worden, of misschien wel trainer. Vrijwillig iets bijdragen aan de club moet vooral leuk zijn, bij je passen en een vrije keuze zijn in tijd. In het aanmeldformulier kun je zelf kiezen waar je meer over te weten wilt komen!


Aanmelden nieuwe leden


Bij SV Reaal kun je ook gebruik maken van de Pas van Dronten en een afspraak maken om hier meer informatie over te krijgen en hulp bij de aanvraag. Inwoners van de gemeente Dronten met een laag inkomen krijgen een tegoed op hun Pas van Dronten. Dit tegoed kunnen zij verzilveren bij een sportclub. In sommige gevallen bestaat ook de mogelijkheid om sportkleding aan te schaffen.


Lees hier meer:


De Pas van Dronten


Vergoeding vanuit de gemeente voor sport-activiteiten en aanvraag doen

Onze vereniging runnen we samen. We vinden het belangrijk dat onze leden naast het voetballen, ook worden betrokken bij de organisatie van de club.  Bijvoorbeeld om te helpen een feest of toernooi te organiseren, scheidsrechter te worden, of misschien wel trainer. Vrijwillig iets bijdragen aan de club moet vooral leuk zijn, bij je passen en een vrije keuze zijn in tijd.


Hieronder kun je kiezen welk onderdeel jou het meest aanspreekt. Een vaste vrijwilliger van het door jou gekozen team zal contact met je opnemen om je te introduceren bij onze vereniging. 

Ieder lid is minimaal eens per seizoen betrokken bij vrijwilligerstaken voor de club. Bij Reaal kun je kiezen. Niet alleen voor je interessegebied, maar ook voor je beschikbaarheid. 


 * = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!