Debtt Group nieuwe hoofdsponsor Reaal Dronten

Debtt Group nieuwe hoofdsponsor Reaal Dronten

11 mei 2022 12:15


Reaal heeft een nieuwe hoofdsponsor gevonden in Debtt Group. De komende 3 jaar gaan de voetbalvereniging in Dronten-West en het bedrijf een samenwerking aan. Debtt Group en Reaal zien kansen in het partnerschap, naast het traditionele karakter van een sponsorcontract.

Debtt Group kwam naar Sportpark de Munten voor het tekenen van het contract. Benieuwd hoe dat ging? Bekijk hier de video!

Voor Debtt Group is het belangrijk dat de sponsoring verder gaat dan alleen een financiële relatie: “Een vereniging die midden in de samenleving staat en waar samenhorigheid en sport hoog in het vaandel staat, kunnen wij alleen maar steunen”, zeggen eigenaren Loyd en Roy Hendriks namens Debtt Group. “De keuze voor Reaal ligt daarom volledig voor de hand. Samen met Reaal zetten we daarom een stap verder en gaan we ons inzetten om de verbindende factor die de voetbalclub speelt verder te vergroten.”

Zo wil Reaal samen met Debtt Group de Kick Off van seizoen 2022-2023 organiseren en wordt er een evenement georganiseerd voor jongeren tussen de 15 en 20 jaar. Daarnaast komt er ook een evenement voor mensen die het moeilijk hebben in Dronten, bijvoorbeeld op financieel gebied. De komende maanden kijken Reaal en Debtt Group hoe de samenwerking er verder inhoudelijk er uit gaat zien.

“De komende tijd gaan we  in overleg hoe de evenementen er precies moeten gaan uitzien”, vertellen de broers Hendriks. “De club is een onmisbare schakel voor Dronten. Dat geldt niet alleen voor de jeugd, maar ook voor senioren en pupillen. Dat kunnen wij als bedrijf die midden in de samenleving staat alleen maar steunen.”

“De visie van Debtt Group past goed bij de weg die het bestuur van Reaal al was ingeslagen”, zeggen Vincent Zaal en Suze Teunissen, voorzitters van de vereniging. “We waren namelijk bezig met een zoektocht naar wat leden belangrijk vinden. Voor het bestuur was het daarom vanaf het begin al duidelijk dat de nieuwe hoofdsponsor moet aansluiten op ambitie, samen activiteiten op willen pakken in de sociaal-maatschappelijke rol die de vereniging heeft en elkaar kunnen aanvullen in groei. We zijn blij dat Debtt Group zich daar samen met ons de komende jaren voor wil inzetten.”

Nieuwsbericht Debtt Group over het hoofdsponsorschap lees je HIER.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!