Allemaal achter reaal

Sponsoring

Ook u kunt scoren met sportsponsoring

Sportvereniging REAAL Dronten is een gezonde en groeiende vereniging, waarbij prestaties en ontspanning voorop staan. De club telt meer dan 300 leden en is in meerdere opzichten bijzonder ambitieus. Neem nu de jeugdafdeling met haar eigen jeugdbeleidsplan waar nu al de positieve veranderingen waarneembaar zijn en het eerste elftal dat elke week gemotiveerd haar wedstrijd speelt.

Sponsor mogeljjkheden

Bekijkt u rustig alle mogelijke vormen van sponsoring hieronder. Uiteraard kan dit alles ook worden toegelicht in een persoonlijk gesprek op een tijdstip dat u schikt. Stuur ons een mail met uw voorkeurstijden, dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak.

Kledingsponsoring

Uw opdruk wordt op de voorkant van de shirts geplaatst. Als tegenprestatie betaalt u eenmalig de aanschaf van de tenues en jaarlijks een vast bedrag, voor het op correcte wijze in stand houden van de tenues.

Een kledingsponsor overeenkomst duurt minimaal 3 jaar. De bedragen zijn afhankelijk van het te sponsoren team. Uiteraard krijgt u vooraf een proefdruk ter goedkeuring voorgelegd.

Trainingspakkensponsoring

Uw opdruk wordt op de trainingspakken geplaatst. Als tegenprestatie betaalt u eenmalig de aanschaf van de trainingspakken en jaarlijks een vast bedrag, voor het op correcte wijze in stand houden van de trainingspakken.
 
Een trainingspakkensponsor overeenkomst duurt minimaal 3 jaar. De bedragen zijn afhankelijk van het te sponsoren team. Uiteraard krijgt u vooraf een proefdruk ter goedkeuring voorgelegd.

Reclamebordsponsoring

Een reclamebord kan geplaatst worden rond het hoofdveld, veld 1, het pannaveld of aan de parkeerplaats. De onderhoudskosten zijn voor rekening van Sportvereniging REAAL Dronten, waarbij een overeenkomst wordt aangegaan voor minimaal 3 jaar.
De prijzen zijn afhankelijk van de locatie en het aantal meters. U kunt al een reclamebord bij SV REAAL Dronten sponsoren vanaf EUR 175,- per jaar!
  
De contracten van de reclameborden worden aangegaan voor een periode van 3 jaar.
De reclameborden blijven eigendom van de vereniging.

Wedstrijdbalsponsoring

U betaalt eenmalig een bedrag van € 50.-. Sportvereniging REAAL Dronten vermeldt tijdens een thuiswedstrijd van het eerste elftal uw (bedrijfs)naam in het programmaboekje, en laat via de geluidsinstallatie uw (bedrijfs)naam omroepen. Daarnaast komt er een bal met kaartje, waarop uw (bedrijfs)naam is afgedrukt, in het clubhuis te hangen.
U wordt balsponsor voor één seizoen.
 
Schenking wedstrijdbal bij thuiswedstrijden van het 1e elftal, en ontvangst in de bestuurskamer. Wedstrijdbal € 50.-

Websitesponsoring

U kunt al website-sponsor worden door uw logo op een van de pagina’s te laten opnemen.  
Wellicht heeft uw bedrijf zelf ook een website en wilt u graag dat wij een doorlink voor u creëren.
Een link naar uw bedrijf/instelling op de website        Per seizoen € 50.-

We bedanken onze sponsoren