Sponsortickets Jubileumfeest 2 juli

Sponsortickets Jubileumfeest 2 juli

Beste relatie/sponsor,

Op 2 juli viert onze mooie vereniging haar 25 jarig bestaan. Dat doen we natuurlijk niet zonder onze sponsoren! Thema van ons feest is “Reunited”. We vinden het belangrijk om tijdens deze dag onze leden een onvergetelijke dag te bezorgen. Maar ook om iets terug te doen voor anderen, door twee goede doelen te ondersteunen. Dit doen we o.a. door een loterij met mooie prijzen.

U kunt, net als alle genodigden, natuurlijk gratis deelnemen aan de activiteiten en festiviteiten. We bieden onze sponsoren en relaties de  mogelijkheid om een sponsorticket te kopen, waarmee u op 2 juli automatisch:

- voor 50% bijdraagt aan de 2 goede doelen die wij die dag ondersteunen (Voedselbank Dronten en de FUN Foundation. (Football Unlimited Netherlands)
- voor 50% bijdraagt aan een jeugdactiviteit
- Een lot voor de loterij 
- Toegang tot de  VIP buitenlounge langs de lijn van de wedstrijd Golden Boys Ajax tegen het Jubileumteam Reaal 1. Hierbij wordt een hapje en drankje verzorgd.
- Daarnaast wordt uw bedrijf benoemd in de aftermovie en in het jubileumboek dat we aan het eind van 2022 publiceren.

(Klik onderaan deze pagina op BESTELLEN!)

Met uw betaalbewijs kunt u bij aanvang bij de muntverkoop een polsbandje en een gratis lot ophalen.

Een sponsorticket kost €50,- per persoon en kunt u vanaf nu bestellen tot uiterlijk 30 juni.

We zien u graag op 2 juli!
GoFundMe2.jpg

1x Sponsorticket

€ 50,00

- voor 50% bijdraagt aan de 2 goede doelen die wij die dag ondersteunen (Voedselbank Dronten en de FUN Foundation. (Football Unlimited Netherlands) - voor 50% bijdraagt aan een jeugdactiviteit - Een lot voor de loterij kunt ophalen bij de muntverkoop op vertoon van uw betaalbewijs - Toegang tot VIP buitenlounge langs de lijn van de wedstrijd Golden Boys Ajax tegen het Jubileumteam Reaal 1. Hierbij wordt een hapje en drankje verzorgd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!