Reaal Dronten gelooft in verdere groei onder Burak Yargan en gaat door met de trainer

Reaal Dronten gelooft in verdere groei onder Burak Yargan en gaat door met de trainer

31 december 2021 13:00


Voetbalvereniging Reaal Dronten wil verder met Burak Yargan. Het contract van de trainer bij de zaterdag vierdeklasser wordt met een vierde seizoen verlengd. De club is tevreden over de ontwikkeling die Yargan laat zien met het elftal.

Voorzitter Vincent Zaal : “We zien dat de trainer mooie stappen zet met de jonge groep, hij past onze eigen jeugd in en dat is de weg die de club wil volgen in de ambitie om naar de 3e klasse te groeien. “

Trainer Burak Yargan heeft een jonge, talentvolle ploeg. Overwegend Dronter spelers, waarvan ook nog eens het grootste gedeelte uit de eigen jeugd. Ze speelden een goede voorbereiding, met successen tegen sterke tegenstanders. Ook de competitie werd voortvarend gestart en zoals het bij een jonge ploeg hoort, waren er natuurlijk ook mindere wedstrijden. Het bestuur heeft er vertrouwen in met Yargan bovenaan te kunnen blijven mee doen en mogelijk zelfs een periode titel te kunnen pakken.
“Dit seizoen heb ik een nieuwe speelwijze geïmplementeerd. Dit heeft de nodige veranderingen met zich mee gebracht, zowel in het team als in de manier waarop we spelen. Ik zie veel potentie in de spelersgroep, dat is voor mij de hoofdreden om door te gaan, mijn/onze doelen zijn nog niet bereikt.” aldus Burak Yargan.

De club is de komende weken nog in gesprek met de overige staf van de selectie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!